miercuri, decembrie 01, 2010

In the Playground




Imprimeul in carouri este an de an exploatat: de la dimensiunile carourilor pana la combinatii de culori, e un imprieu viu, in continua schimbare, un camelon care se poate adapta la orice stil. Acest imprimeu este in special asociat cu imbracamintea traditionala din Scotia, dar in timp a ajuns sa fie un clasic in moda: cine nu a auzit macar o data de ecossais sau de pied-de-coq?

In acest pictorial, Now & Wow a optat pentru intinerirea si actualizarea carourilor, astfel ca in loc de o camasa si o pereche de tocuri, am folosit o bluza uni si tenisi. Efectul? Joaca, energie si dinamism.

Poate ca imprimeul in carouri, fiind unul complex, te poate intimida cand vine vorba sa il combini cu alte piese vestimentare.

Varianta sigura este sa il asociezi cu piese uni, care pot fi de doua feluri: pot fi culori care se regasesc in imprimeu, sau culori care sunt in armonie cu imprimeul. De exemplu, fusta in carouri de la Now & Wow are culorile portocaliu, negru si alb, iar noi am folosit o bluza portocalie, tenisi negri si dresuri rosii, dar puteam la fel de bine sa folosim o bluza bleu si dresuri maro inchis. Bineinteles ca, daca avem curaj si simt estetic, putem adauga si alte imprimeuri tinutei cum ar fi dungi sau flori, numai ca pentru a ajunge la o tinuta de bun gust e nevoie de o armonie cromatica excelenta si de potrivire exacta a imprimeurilor. De exemplu in tinuta de mai sus s-ar fi potrivit o bluza cu un imprimeu floral - niste flori pictate in acuarela- cu nuate variate de gri, si dresuri negre sau gri ciment.

Asadar, imprimeul in carouri poate fi atat sobru, cat si jucaus, depinde de tine cum alegi sa-l porti !

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...