luni, noiembrie 29, 2010

Poarta culori


Sursa imaginii: aici.

De multe ori auzim ca Bucurestiul este gri, sau ca lumea intreaga e gri si ca depinde doar de noi sa o coloram cu un zambet, o fapta buna sau niste haine WOW. Dar de cate ori luam in consderare faptul ca unele culori, combinate, rezulta tot gri?

Chiar daca felul in care aratam poate fi incadrat un anumite categorii generice (blonde vs. brunete, ten deschis vs ten masliniu, inalta vs. scunda etc) de cele mai multe ori ne situam undeva la mijloc, adica avem niste caracteristci individuale si complexe, care ne diferentiaza de restul.

Poate ai observat, de-a lungul timpului, ca anumite culori te fac sa pari palida, sau ca dimpotriva iti lumineaza fata si trasaturile. Ideea este ca pentru fiecare persoana in parte exista o categorie de culori care ii avantajeaza trasaturile si o anumita gama de volume care ii avantajeaza constitutia. Desi exista servicii de consiliere personala, cel mai bine ar fi ca in ziua din saptamana pe care ti-o dedici tie, sa-ti aloci cateva ore in care sa probezi toate hainele din dulap si sa te privesti in oglinda cu un ochi critic. Sa nu te uiti la haine din punct de vedere emotional (ex: mi-am luat pantalonii astia din primul salariu si am primit rochia asta de la iubit) ci sa te privesti obiectiv, ca si cum ai fi o persoana straina si ai incerca sa iti creezi o prima impresie despre caracterul si corpul tau, bazat strict pe ce vezi in oglinda. Nu e usor, dar e distractiv si revelator.

Sfatul Now & Wow e sa faci cunostiinta cu tine, sa te respecti si sa te placi.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...