marți, decembrie 28, 2010

Cu ce sa ma imbrac de Revelion?


Aceasta este cea mai des intalnita intrebare daca iesi cu prietenele in oras si bineinteles ca e intrebarea pe care ti-o pui si tu in cazul in care nu ai gasit inca tinuta perfecta.

Primele doua criterii care te pot ajuta sa determini cu ce te vei imbraca sunt: locul si oamenii. Va fi un restaurant, o cabana la munte, acasa la un prieten, in club? Va fi cu prietenii, cu colegii si seful, cu necunoscuti sau cu parintii si rudele?

Oricat de mult ne displace sa ne supunem regulilor nu e OK sa fii smoking hot daca iesi cu rudele, la fel cum o camasa alba cu fusta neagra nu vor face decat sa fii catalogata de prieteni no fun.

Asa ca Now & Wow s-a gandit sa-ti propuna cateva tinute care sa se potriveasca la cel putin doua dintre situatile de mai sus.

NO 1.



Tiuta care noua ne place cel mai mult se potriveste unui Revelion cu prietenii care are loc intr-un club (mai degraba The Ark style decat Bamboo style) sau intr-o cabana de munte, sau in orice loc tu si prietenii tai WOW va simtiti bine. E o tinuta wild&sassy, desi dezvlauie putin. WOW, nu? E pentru rebelele eco si feminine care nu se sfiesc sa poarte o vesta de blana artificiala , peste o rochie de vara, pe timp de iarna; si care sunt incantate sa poarte la gat lanturi, o minibicicleta si un ursulet de plus. Pentru ca e altfel si pentru ca ursuletii sunt adorabili.

NO 2

A doua tinuta este cea cuminte, potrivita pentru un revelion cu familia sau cu superiorii ierarhici de la serviciu, care pot fi mai stricti sau mai in varsta. Evident asta nu inseamna ca aceste persoane nu apreziaza o fata sexy, inseamna doar ca in astfel de medii, e mai bine sa nu-ti afisezi latura asta, pentru ca publicul respectiv nu e interesat si nici tu nu cred ca ai fi interesata de un asa rezultat.

*atat fusta cat si camasa pot fi gasite la Now&Wow, pe Patrascu Voda nr 2.

NO 3

A treia tinuta, avand ca piesa de baza rochia alba din dantela, este cea mai versatila. In functie de accesorii (incaltaminte, jacheta, geanta) o poti adapta pentru orice ocazie. Noi am optat tot pentru o tinuta cu prietenii WOW, dar daca o asezonezi cu kliller heels si un colier maxi, obtii o tinuta sexy, daca pui balerini si un cardingan bej, esti gata sa iesi cu rudele. Optiunile sunt nelimitate, respecta doar armonia cromatica, de restul se ocupa rochia :)

*rochia de dantela alba se gaseste la magazinul Now&Wow - Str. Patrascu Voda, nr. 2.

Iti dorim un an nou WOW!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...