duminică, martie 06, 2011

Ce sa purtam daca suntem minione

In general, sunt considerate minione femeile cu o inaltime mai mica de 1,60 m , masura nu prea conteaza. De fapt, majoritatea minionelor poarta masura 36-38 (cel putin in Romania).
Hainele petite sunt diferite de cele normale, avand un rever mai mic, maneca mai scurta, lungimea mai scurta si rascroiala manecii putin mai ridicata.
Fetele minione, spre norocul lor, pot purta aproape orice stil sau tinuta invatand cateva strategii simple care sa le flateze silueta.

Pantaloni lungi si pantofi cu toc- ar fi ideal sa nu lipseasca din garderoba ta o pereche de pantaloni cu o croiala dreapta si cu o lungime care sa acopere pantoful cu toc. Acest artificiu creaza iluzia unor picioare mai lungi.
Daca totusi vrei sa porti balerini sau pantofi cu talpa joasa poti alege o pereche care se potriveste cu nuanta pielii tale sau cu pantalonul/fusta pe care o porti.





sursa:denimology.com

Alegerea culorilor- imbracamintea intr-o singura culoare are un efect de a alungire a corpului, iar incaltamintea nude creaza iluzia de alungire a picioarelor.
Culorile inchise creaza iluzia unui corp mai subtire si poti scapa de plictisitorul negru incercand nuantele inchise ale culorilor: verde, albastru, maro sau mov. Daca vei asorta si dresurile la intreaga tinuta, vei crea o unitate cromatica.



sursa:Andrew Ross/Getty Images





sursa:www.petitefashionista.com

Dungile verticale si diagonale, pe care personal le ador, ajuta tipele minione sa para mai inalte si mai slabe.







Sursa: Fernanda Calfat/Getty Images


Miraculoasele tocuri- chiar si un toc de 4-5 cm te ajuta sa stai mai dreapta si cu pieptul in fata, schimbandu-ti postura corpului. Bineinteles, daca simti ca nu esti tu insati incaltata cu tocuri si nu te simti confortabil, poti opta s anu le porti.


sursa:copenhagencyclechic.com

Sursa:vanessajackman.blogspot.com


Curelele sunt recomandate doar in cauzul in care ai o talie de viespe. Cel mai bine ar fi sa eviti curelele late si cu catarame metalice, optand pentru cele subtiri pe care le poti purta si pe solduri.




Daca esti miniona, atunci si accesoriile purtate vor fi mai mici. O geanta supradimensionata ar fi la moda, dar ar inghiti o silueta micuta. De asemenea, dungile si bulinele arata mai bien atunci cand au dimensiuni reduse..





Poarta fuste creion- acestea cad natural pe linia corpului, flateaza curbele si creaza iluzia de alungire pe care ti-ai putea-o dori. Nu uita ca lungimea fustei sa fie pastrata pana la genunchi sau deasupra.





Daca esti micuta si plinuta cel mai bine ar fi sa eviti imprimeurile mari (flori,figuri geometrice), texturile grele precum catifeaua, reiatul gros sau blana; de asemenea nu se numara printre prietenele tale hainele care atrag atentia asupra taliei sau a soldurilor.


Iata cateva sugestii:

-alege printuri cat mai mici (nu trebuie depaseasca marimea pumnului tau strans)
-poarta bluze si camasi cu maneci 3/4 (acestea fac ca torsul si mainile sa para mai lungi)
-jaboul si camasile incarcate nu avantajeaza minionele
-evita sa porti bijuterii prea mari
-alege haine monocromatice ( mai multe tonuri ale aceleiasi nuante )
-bluzele cu decolteul in forma de V sau U fac gatul sa para mai lung
-o esarfa lunga legata lejer in jurul gatului creaza iluzia de verticalitate
-evita dungile orizonale chiar si la bust

P.S.: Incearca sa porti haine in care te simti confortabil si care iti reflecta personalitea, in ele vei arata cel mai bine.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ok, acceptam cu placere sfaturile dar eu am o problema: sunt mica de statura: 1.56, am 45 kg (deci nu sunt grasa) insa am pieptul ...dezvoltat: 90D (36d). am probleme cand imi aleg imbracamintea: port o marime S in general dar ptr sani trebuie sa aleg neaparat un M care apoi rezulta larg pe solduri, la umeri etc... sa nu mai zic de problema sutienului potrivit: sunt mica in umeri si spate, insa imi trebuie o cupa maaare.
deci ce e mai potrivit pentru una ca mine?

Anonim spunea...

Salut,

probabil ca ce am sa-ti spun acum am mai scris si prin articol.
Sunt de evitat bluzele cu buzunare sau camasile cu printuri mari. Daca ai o problema cu atentia exagerata a barbatilor catre zona bustului, atunci poarta bluze mai largi si chiar culori inchise, care mascheaza marimea sanilor. Bluzele in V si nu foarte decoltate atrag atentia fetei si sunt potrivite pentru tipele cu sani mari, desi stiu ca ti-e greu sa gasesti o bluza care sa-ti vina bine si la umeri si pe talie.Evita bluzele cu dungi orizontale si pantalonii cu talie inalta.
Poarta fuste cu printuri, fuste scurte si deschise la culoare, pentru a pune accentul pe picioare.Poti incerca si fustele in A; acestea creaza un echilibru intre partea de sus si cea de jos a corpului.
Cu dimensiunile tale, poti purta fara probleme rochite din jerse sau tricot cu printuri in partea de jos, la bordura.
Stiu ca sutienul este o problema reala avand in vedere ca esti mica in spate si porti cupa D. Ai putea incerca un corset de calitate. Spre deosebire de sutien, acesta nu se ridica la spate si preia greutatea sanilor, ajutandu-te sa-ti pastrezi pozitia corpului dreapta.
Sper ca ti-au fost de ajutor sfaturile mele si te astept pe la mag.

Anonim spunea...

merci pentru sfaturi, cu siguranta imi sunt folositoare. abia astept sa vad magazinul, nu am fost niciodata insa o prietena de'a mea cumpara des de la tine (eu nu sunt in tara acum). daca imi dai voie, as sugera sa mai postezi poze cu rochitele din magazin, detalii despre acestea, marime, material etc. eu as fi dispusa sa cumpar chiar online (plata cu paypal? eventual). oricum, cu prima ocazie cand ajung in bucuresti trec pe acolo, aduc si o cafea :)

p.s. ma numesc elena si te urmaresc si pe facebook

Anonim spunea...

Hey!
Ma bucur tare mult ca am citit articolul acesta minunat.Am si eu o nelamurire.Am 15 ani 1,56 si 49,5kg .in ciuda masei pe care o am ,par subtire dar problema se pune ca muschii din zona picioarelor sunt f dezvoltati,fapt rezultat si din exercitiile zilnice pe care le;am practicat si inca le practic.nu prea mi se dau sanse sa mai cresc .acum urmeaza sa pasesc treptele liceiului.m -ati putea ajuta dandu-mi sfaturi despre outfitul pe care l-as putea avea in prima zi de liceu?multimeeesc va urez o zi buna

Anonim spunea...

Buna ,
Am o inaltime de 1.55 si greutatea oscileaza intre 48 - 52 kg... Problema si totodata obsesia mea este legata de faptul ca am burta. Cum m-as putea imbraca pentru a masca burta si a arata cat de cat bine in haine ???
Multumesc!

Anonim spunea...

hey, am 22 de ani,si am doar 1,50,as dori sa imi spui daca rochiile lungi ar fi ok sa port la un eveniment,si daca da,as dori si un model,iar daca nu ce tip de rochie imi recomanzi.

Cecilia spunea...

Trebuie sa fim atente la culoarea aleasa tinutei si materialul lor. Important este ca, persoanele minione, pot purta aproape orice stil sau tinuta.
MissGrey Rochii create perfect pentru tine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...